سئو و بهینه سازی سایت

سئو : مقالات مرتبط با سئو و بهینه سازی سایت

سئو و بهینه سازی سایت

سئو : مقالات مرتبط با سئو و بهینه سازی سایت

سئو و بهینه سازی وبلاگ

در این مطلب پیشنهادها و روشهای عملی و واقعی برای سئو و بهینه سازی وبلاگ وجود دارد که عمل کردن به آن تاثیر بسزایی در شمار بازدید کنندگان وبلاگ شما خواهد داشت.

فهرست عناوین ( سئو و بهینه سازی وبلاگ )

  1. انتظار معقول از شمار بازدیدکنندگان
  2. ارتقاء و افزایش دانش سئو
  3. تعداد پست های وبلاگ یکی از عوامل افزایش بازدید
  4. به روز رسانی منظم وبلاگ
  5. محتوی باکیفیت، جدید و منحصر به فرد
  6. اولین بازدیدکننده پستهای خود باشید
  7. مطالب خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید
  8. لینک دادن به سایر پست ها
  9. استفاده از قالب مناسب برای وبلاگ
  10. عدم استفاده از روشهای غیر واقعی

چگونه وبلاگ خود را سئو کنیم؟

انتظار معقول از شمار بازدیدکنندگان

نوع محتوی و مطالب یک وبلاگ موثرترین عامل در شمار بازدیدکنندگان یک وبلاگ است. منطقی به نظر نمیرسد که یک وبلاگ با محتوی بسیار تخصصی بازدید بیشتری نسبت به یک وبلاگ با محتوی عمومی داشته باشد. به نظر شما کدامیک پتانسیل بیشتری در جذب مخاطب دارند : یک وبلاگ با محتوی طنز یا وبلاگی مرتبط با آموزش زبان سانسکریت؟

در اینجا قصد نداریم بگوییم که محتوی وبلاگ شما قابلیت جذب مخاطب را ندارد و یا اینکه درباره موضوع دیگری مطلب ارسال کنید، هدف ما این است که به شما بگوییم که : انتظار معقولی از شمار بازدید کنندگان وبلاگ خود داشته باشید و این یعنی قبول واقعیت و برداشتن اولین قدم !

ارتقاء و افزایش دانش سئو

اگر آگاهی کافی در مورد سئو و بهینه سازی وبلاگ وب ندارید بد نیست نگاهی کوتاهی به مقالات سئو و بهینه سازی داشته باشید. مطمئنا نکات ساده ای وجود دارد که رعایت آنها باعث ارتقاء و بهبود وضعیت سئو وبلاگ شما خواهد شد. همچنین داشتن دانش حداقلی در مورد HTML و استفاده بجا و صحیح از امکانات آن در افزایش بازدید و بهتر شدن وضعیت سئو وبلاگ موثر خواهد بود و این نکته را در نظر داشته باشید که بخش قابل توجهی از مهارتهای سئو و بهینه سازی سایت ، دانشی است که تمامی افراد قادر به فراگیری آن هستند و ممکن است برای شما لذت بخش باشد !

تعداد پست های وبلاگ یکی از عوامل افزایش بازدید

با یک بررسی ساده در وب سایت الکسا و یا با استفاده از ابزارهای آنالایز سئو ، متوجه خواهید شد که وبسایتهایی با تعداد صفحات زیاد، معمولا بازدید کنندگان بیشتری دارند، اگر چه ممکن است سایتی به دلیل اهمیت و نوع خدماتی که ارائه میدهند دارای بازدید بسیار بالایی باشد. از نمونه های آن میتوان به بانک ها اشاره کرد.

در اختیار داشتن مقدار زیادی از هر چیزی (حتی زباله) یعنی سرمایه و ثروت!. شاید دیده باشید که بسیاری از بلاگرها از انتشار مطالب دیگران با کپی برداری، وبلاگهای پربازدید ی را برای خود ایجاد کرده اند و این در صورتی است که کمترین دانشی درباره مطالب ارسالی ندارند و حتی یکبار هم مطالب ارسال شده را مرور نکرده اند. ما استفاده از این روشهای ناجوانمردانه را توصیه نمیکنیم و چنانچه قصد چنین کاری را دارید، حداقل لینک منبع اصلی آنرا در پست های خود درج کنید. احترام به حقوق دیگران ، احترام به خود است.

به روز رسانی منظم وبلاگ

مهم است که پست های ارسال شده در یک وبلاگ از نظم زمانی خاصی پیروی کند. اگر فقط هفته ای یک بار وبلاگ خود را بروز رسانی میکنید سعی کنید مطالب وبلاگ خود را در زمان خاصی ( مثلا شنبه ها صبح ) ارسال کنید. برای موتورهای جستجو مهم است که بدانند پست های جدید یک وبلاگ در چه زمانی ایجاد خواهند شد !

محتوی باکیفیت، جدید و منحصر به فرد

اگر در زمینه ای دارای تخصص هستید و وبلاگی که منتشر کرده اید در رابطه با تخصص شما است، به صورت پیش فرض از دیگران جلوترید !. در میان مطالب مشابه جستجو کنید و نواقص فنی ، کیفی ، کمی و نگارشی آنها را در پستهای خود برطرف کنید. در بالا درباره رعایت حقوق دیگران اشاره شد، مطالب خودتان را منتشر کنید و نسبت به رعایت قواعد نگارشی حساس باشید.

اولین بازدید کننده پستهای خود باشید !

مهم است که اولین بازدیدکننده خودتان باشید. قبل از انتشار مطلب خود را با دقت بخوانید. ممکن است املا کلمه ای را اشتباه نوشته باشید و یا حرفی جا افتاده باشد یا دوبار تایپ شده باشد. از این قبیل اتفاقات زیاد روی میدهد و گاهی برخی از کارشناسان سئو از آنها با تعبیر اشتباهات مفید یاد میکنند ولی برای مخاطبان مهم است که بدانند به آنها اهمیت میدهید.

پست ها همیشه برای بهتر شد جا دارند. حتی پس از انتشار در صورتی که نکته ای منفی مشاهده کردید آنرا اصلاح کنید و به خاطر بیاورید که بازدیدکنندگان یک وبلاگ مهمترین و با ارزشترین بخش از یک وبلاگ هستند!

مطالب خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید

افراد کمی وجود دارند که در فضای وب مشغول فعالیت هستند و توجهی به شبکه های اجتماعی ندارند. مطالب خود را در شبکه های اجتماعی به اشتراک بگذارید. از دیگران بخواهید که در مورد مطالب شما نظر بدهند. معمولا کاربران وب از پیشنهادتان استقبال میکنند.

یکی از امکانات وبلاگها ، پیوندهای مفید ( یاعنوانی شبیه این ) است. با همکاران و وبلاگهایی که ارتباط موضوعی با وبلاگ شما دارند تبادل لینک کنید.

لینک دادن به سایر پست ها

مطمئنا برخی از پست هایی که قبلا ارسال کرده اید قابلیت این را دارند که به عنوان توضیحات تکمیلی در رابطه با پست جدید مورد توجه قرار بگیرند و به این نکته توجه کنید که موتورهای جستجو به لینک های داخلی حساس و ارزش زیادی برای آنها قائل هستند. در صورتی که مطلبی میتواند اطلاعات بیشتری در اختیار مخاطبان قرار دهد، لینک دسترسی به آن را از مخاطبان خود دریغ نکنید. گهگاهی فهرستی ( عناوین فهرست را به پست مربوطه لینک کنید) از مطالب مرتبط باهم را با عنوانی مناسب (عنوان کلی) به صورت یک پست جداگانه ارسال کنید و به این نکته توجه کنید که استفاده بی رویه در پیوندهای داخلی برای سئو و بیهنه سازی وبلاگ موثر نخواهد بود و تنها منجر به سردرگمی مخاطبان خواهد شد. حتی الامکان پست های لینک شده را در پنجره جدید نمایش دهید.

استفاده از قالب مناسب برای وبلاگ

طراحی و تولید قالب وبلاگ یکی از روش های کسب درآمد در اینترنت است. قالبهای بسیاری وجود دارند که با ظاهری فرینده ، بلاگرها را تشویق به استفاده از خود میکنند اما فاقد معیارهای سئو و بهینه سازی هستند.

از قالبهایی استفاده کنید که در طراحی آن از تصاویر کمتر و کوچکتری استفاده شده است و در کل نیازی به یک منبع خارجی ندارند. لینکهای تبلیغاتی کمتری دارند. اغلب سرویس های وبلاگ ابزاری برای ویرایش قالب در اختیار بلاگرها قرار میدهند. لینک های تبلیغاتی را از وبلاک خود حذف کنید ( البته حذف کردن لینک طراح قالب کار پسندیده ای نیست ). اطلاعات بیشتر در مورد قالب وبلاگ

عدم استفاده از روشهای غیر واقعی

افرادی هستند که تلاش میکنند آمار بازدید از وبلاگ خود را به هر طریق ممکن و استفاده از روشهای سئو ی کلاه سیاه افزایش دهند و این یعنی هدر دادن وقت و تلاش برای بدست آوردن نتایج ضعیف و غیر واقعی و این در حالیست که موتورهای جستجو به شدت نسبت به استفاده از این روشها هشدار میدهند. به نظر ذکر یک مثال خالی از لطف نیست !

وب سایتهایی وجود دارند که با عضویت در آنها میتوانید بازدید سایت خود را افزایش دهید ، ولی چگونه ؟

مکانیزم کار این وب سایت ها به این صورت است که شما بر اساس بازدید مجازی از سایر وب سایت ها تعداد مشخصی بازدید مجازی بدست خواهید آورد که میتوانید برای وب سایت و یا وبلاگ خود به کار برید ! در اینجا بازدید مجازی به این معنی نیست که صفحه شما بارگذاری نمیشود بلکه به این مفهوم است که یک ماشین ( کامپیوتر سایر افراد عضو ) از وب سایت شما بازدید میکند. مشخص است که چنین افزایش آماری کمکی به مشکل شما نخواهد کرد. روشهای دیگری وجود دارد که ممکن است با آنها آشنا باشید ولی استفاده از چنین روشهایی به هیچ وجه توصیه نمیشود.

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.